logo_pilota
01 de d’octubre de 2015
Nou club de pilota valenciana
Obert a xiquets i adults
Tot i que des del servei d'esports de l'Ajuntament de Picanya s'havien fet diferents intents per recuperar l'esport de la pilota al nostre poble amb l'organització de partides, tallers per a menuts, competicions escolars, incorporació de trinquets als centres educatius... el cas és que l'eport de la pilota no acabava d'obrir-se camí entre la nostra població tot i ser un esport que sí es va practicar als nostres carrers ja fa dècades.

Nou club de pilota valenciana
Ara, un grup d'entusiastes d'este esport han decidit posar en marxa un club de pilota valenciana, un club que naix amb una vocació lúdica i didàctica i decidit a recuperar l'afició per este esport al nostre poble.

En marxa
A partir del 5 d'octubre el club de pilota de Picanya, amb la col·laboració de l'Ajuntament, oferirà una escola de pilota valenciana a tots els xiquets de 6 a 17 anys amb una quota mensual de 15 euros (matrícula 45€). Per als adults també ofereix la possibilitat d'aprendre i practicar este esport. Les seues activitats es desenvoluparan al trinquet de l'Institut Enric Valor i a les pistes de pàdel i frontó del Poliesportiu Municipal.
De fet, per a este dissabte ja han organitzat diferents tallers i una partida al carrer major. Teniu la informació al cartell que vos adjuntem.


Per a més informació:
Roberto: 650 82 72 98
Jordi: 616 71 49 96

cartell_pilota_09_2015
Galeries relacionades
Torneig de Pilota. Festes Majors 2018
03 de de juliol de 2018

Torneig de Pilota. Festes Majors 2018

1r Torneig de Pilota
06 de de juliol de 2016

1r Torneig de Pilota