Pepe Canya i el premi de l'ADCV
12 de de novembre de 2015
Pepe Canya guanya el premi de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana
El picanyer obtingué el guardó en la categoria d'imatge coordinada
Ahir dimecres 11 de novembre de 2015, l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana va lliurar els premis corresponents a la 6a edició dels premis ADCV destinats a reconèixer els millors treballs en matèria de disseny realitzats a les nostres terres.
Estos premis reconeixen treballs en els diferents vessants del món del disseny gràfic i industrial. Així trobem categories com ara logotipus, identitat corporativa, naming, disseny editorial, publicacions corporatives, packaging, productes, espais... en total vint premis d'or i 7 d'argent. 

Millor imatge coordinada
Una d'eixes categories és "Imatge coordinada" i vol premiar al millor treball a l'hora d'abordar la imatge integral d'una empresa, entitat o institució. Este premi, en categoria d'or fou per a reconèixer el talent d'un picanyer amb una dilatada i exitosa carrera al món del disseny: Pepe Canya. El seu treball d'imatge global per a l'espai d'art i experiències La Rambleta fou el triat en esta edició 2015 com el millor exercici d'imatge coordinada a la Comunitat Valenciana.  

Extensa trajectòria
Pepe Martí, conegut al món del disseny com a Pepe Canya, va nàixer al nostre poble al 1962 i molt ha plogut des que va obrir el seu primer estudi al carrer Sant Josep i després al carrer ample per a després anar creixent i posar-se al front de projectes d'àmbit nacional i, fins i tot, internacional. 
En estos anys ha anant sumant premis com ara el “Best Pack”. Laus. Lluna d’Or... Ha treballat per a clients del renom d'MTV Espanya, NH hoteles, Supermercats Consum, Diputació d'Alicant, Xocolates Valor, Bodegues Gandía, El Corte Inglés, Mercadona, Bienal de les Arts de València, Renfe... ha publicat llibres, decenes d'articles i referències a revistes especialitzades com ara Select Graphic Design fron Spain, Ydentity, Mute, Logos made in Spain... i fins i tot ha exposat el seu treball a l'IVAM (Institut Valencià d'Art Modern).

Ara, Pepe Canya, torna a posar el nom del nostre poble (quasi literalment perquè ja podeu pensar d'on ve eixe "cognom" artístic de "canya") a la màxima alçada al món del disseny i picanyers i picanyers ho celebrem de nou!







Pepe Canya i el premi de l'ADCV
Treball per a esapai la Rambleta