Yoga&bebes
13 de de novembre de 2015
Ioga per a embarassades i amb bebès
L'associació de ballet de Picanya ofereix esta novedosa activitat
L'associació de ballet de Picanya ha decidit enguany ampliar el seu ventall d'activitats i ha sumat un parell de cursos realment peculiars. Dues activitats complementàries adreçades a les futures mares i també a les que ja ho son des de fa poc en companyia dels seus bebès.

Estes activitats es desenvolupen a la Casa de la Cultura (C/ Bonavista, 2) en horari de matins de dimecres i divendres.

Ioga durant l'embaràs  
L’embaràs és un moment en la vida que mereix una cura especial. La dona es va a transformar en mare, hi ha una nova vida formant-se en el seu interior i això implica una situació de canvis enorme i apasionant. El ioga ens ofereix eines per a gestionar estes vivències des de la salut física i emocional i des de la consciència. A les classes es realitza un treball de consciència corporal, de prevenció de molèsties a través dels estiraments. Tonificar el cos a través de les asanas (postures de ioga) i la higiene postural són una part dels aspectes que es tenen en compte a la classe. També és fonamental el treball de connexió amb el sòl pèlvic, una musculatura que moltes dones desconeixen i que va a tenir un paper fonamental en esta etapa de la vida i en tots els anys vinents. Altre dels aspectes fonamentals son la relaxació de la futura mare i la meditació. 

Ioga amb nadons
Esta es la major novetat d'este curs 2015-16. Una vegada el nou xiquet o xiqueta arriba, les mares cavien la seua vida i l’adapten a la del nouvingut/da. En estes classes es busca crear un espai on, les mares, sense desconnectar-se del seu ritme, puguen a la vegada començar a recuperar-se físicament i fer una activitat compartida amb els bebés. Els menuts i les menudes també comparteixen espai, juguen al terra, es miren, se'ls fan massatges, s'aprenen jocs, es canta, es balla amb els nadons i es fan postures de ioga junts.

Més informació:
http://associacioballetpicanya.es
 



 
Yoga embaras







Yoga&bebes