Manuel Gimenez
01 de de febrer de 2016
Manuel Giménez guanya la medalla de bronze al campionat mundial de cant de canaris
Este nou títol situa al picanyer entre els millors criadors del món de l'especialitat
El picanyer Manuel Jiménez Ruiz ha tornat a aconseguir un nou èxit al món de les competicions de cant de canaris. En concret, ha aconseguit fer-se amb la medalla de bronze de la categoria de cant timbrat espanyol modalitat d'equips al 64é campionat del món d'ornitologia celebrat a la població portuguesa de Matosinhos (prop d'Oporto) el passat 24 de gener.

Una modalitat (i un campionat) molt exigent

Manuel ha aconseguit esta nova medalla en una especialitat realment exigent com és la del cant per equips. En esta modalitat participen canaris de tan sols un any d'edat en equips de 4 canaris que han de cantar de forma harmònica i coordinada per a sumar puntuació. En este campionat, a més, han participat animals arribats de quasi vint països diferents. 

Entre els millors del món
Esta nova medalla amplia el molt extens currículum de premis de Manuel Giménez què suma este nou títol a la llarga llista de reconeixements del criador picanyer què ja comptava, a nivell internacional, amb les tres medalles d'or aconseguides a Berna al 1991, Oporto 2010 i Bèlgica al 2013, la medalla de plata aconseguida a Laussanne (Suïssa) al 2006 i a la de bronze obtinguda a Pescara, Itàlia.  Un curriculum que situa al nostre veí Manuel Giménez com un autèntic referent mundial per als aficionats al Cant Timbrat Espanyol i la cria de canaris.





Manuel Gimenez
medalla_bronce