DSC_0148
19 de de febrer de 2016
Acte homenatge als donants de Sang per part del Centre de Transfusions
L'Associació Tyrius i l'Ajuntament també reberen un reconeixement
Totes i tots som ben conscients de la grandíssima importància de la donació de sang. La sang, i els productes derivats que d'ella s'obtenen són imprescindibles en els tractaments i intervencions sanitàries i no es poden "fabricar" de cap manera. Per tant, la col·laboració desinteresada de les persones donants, és una peça fonamental en el nostre sistema sanitari. Sense el seu esforç, sense la seua col·laboració, moltíssimes intervencions quirúrgiques serien impossibles.

Picanyers solidaris
En eixa línia, el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana ha volgut distingir a Picanya com a poble exemplar en donació de sang i destacar, molt especialment a aquelles persones del nostre poble que en moltíssimes ocasions, alguns més de 100, s'han acostat fins al Centre de Salut i allargat el seu braç per a completar un acte senzill, com és la donació de sang, però al mateix temps fonamental i què, realment, salva les vides d'altres persones.
Ahir el Saló de Sessions de l'Ajuntament va acollir este acte homenatge en el què decenes de picanyeres i picanyers van recollir la seua distinció com a donants exemplars.
En este mateix acte presidit pel doctor Roberto Roig del CTCV també van rebre distinció l'Associació de Mestresses de Casa Tyrius i l'Ajuntament de Picanya per la seua col·laboració amb el Centre de Transfusions en les donacions organitzades al nostre poble.


Podeu trobar ací totes les fotografies de l'acte.

Hui divendres, 19 de febrer, es podran realitzar donacions al Centre de Salut de 17.00 a 20.30h.







Galeries relacionades
Vídeos relacionats
Homenatge als donants de sang
18 de de febrer de 2016

Homenatge als donants de sang