maria_agusti_amb_la_seua_medalla
24 de febrer de 2016
La jove nadadora Maria Agustí es classifica per al campionat d'Espanya
Campiona autonòmica en relleus i subcampiona en esquena el passat diumenge
Este passat diumenge 21 de febrer la piscina de Torrent acollí el campionat autonòmic d'hivern de natació categoria aleví organitzat per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana al context dels Jocs Esportius de la CV.

Grans resultats en equip i a nivell individual
En esta competició la nadadora picanyera Maria Agustí de Val va quallar una excel·lent actuació i, amb l'equip del seu club (Club Natación Delfín de València) es proclamà campiona autonòmica en relleus 4x100 estils, amb un temps d'un minut i vuit segons en el seu relleu (100 metres estil lliure), i un temps total de l’equip de 4 minuts 58 segons. A nivell individual Maria també aconseguí la medalla com  a subcampiona autonòmica en 200 metres esquena amb un molt bon temps de dos minuts i trenta-sis segons.

Classificada per al campionat d'Espanya
L'actuació de l'equip de Maria fou tan bona que els va permetre acoseguir la marca mínima establerta per la Federació i classificar-se per al Campionat d'Espanya previst per al mes de juliol a Madrid i què suposarà un magnífic repte per a la picanyera i les sues companyes donat que allà hauran d'enfrontar-se als millors equips de tot l'estat.   

Extens currículum  
Tot i la seua joventut, Maria ja té un grapat de medalles al seu coll, al 2014 fou campiona autonòmica en categoría benjami en l'especialitat de 200 metres estil i l'any passat, al campionat autonomic aleví, es va penjar la medalla de bronze als 200 metres esquena. La picanyera és una nadadora polivalent capaç de nadar amb garanties en tots els estils tot i que la seua especialitat són les proves d’esquena. Als seus 12 anys té el reconeixement d'esportista d’élit en formació per part de la Generalitat Valenciana (DOCV-28/05/2015). Una molt prometedora carrera a la que, des de Picanya, haurem d'estar ben atents per a poder celebrar cada èxit de la nostra jove veïna a la que, des de ja, podem felicitar per estos dos nous èxits. Enhorabona Maria i a seguir nadant!
 

               
maria_agusti_amb_la_seua_medalla
maria_agusti_equip
maria_agusti_equip_2
maria_agusti_resultats_2
Galeries relacionades
23é Picanya Rock
14 de juliol de 2017

23é Picanya Rock

Festes 2013. 19é Picanya Rock
12 de juliol de 2013

Festes 2013. 19é Picanya Rock

Vídeos relacionats
Mente Abierta - Zuvak
03 de maig de 2016

Mente Abierta - Zuvak

Templet dels Amants
12 de febrer de 2016

Templet dels Amants