portada_picanya_ara
Picanya ara
Recull d'imatges publicades a les xarxes municipals entre els anys 2017 i 2022
Autor: Ajuntament de Picanya
Format: 15x15 cm
Número de pàgines: 116
Data d'edició: Maig 2022
Idiomes: Valencià
Observacions:

Veus on vius? De vegades, el paisatge més proper, el que trobem a la porta de casa, és el més desconegut. 
La velocitat de la societat actual no ens permet dedicar uns instants a disfrutar moments als que, normalment, no parem atenció.
Caminar pels carrers de Picanya és una invitació a descobrir eixos moments, a disfrutar llums, paisatges, verds... i grocs... i blaus... que ens conviden a dedicar uns segons a la contemplació, segurament poc més que una lleugera aturada en el camí sempre precipitat del dia a dia, uns segons que seran un respir que ens reconforte l’ànim. 
Este nou xicotet llibre publicat per l'Ajuntament de Picanya és un recull d’eixos instants i vol animar-nos a disfrutar, pel nostre compte, la poesia dels carrers de Picanya. Imatges capturades amb la immediatesa del telèfon mòbil, sense més previssió ni planificació. A colp d’ull i, de la mateixa forma, publicades a les xarxes socials municipals sense més dilació. Perquè el patrimoni d’un poble no és sols un castell, o un pont... el patrimoni, la identitat, també són jardins i arbres, paisatges... Sense verd no hi ha bellesa, no hi ha natura i, per damunt de tot... no hi ha vida. 
Hem treballat molt picanyeres i picanyers per a fer del nostre un poble diferent, un poble a la mesura de les persones, és hora de dedicar uns instants a apreciar, valorar i respectar tot allò que hem fet i que ens identifica com a poble.

Publicades a les xarxes socials
Les imatges d’este llibre han estat publicades a les diferents xarxes socials municipals de forma quasi immediata a la seua obtenció. Sense més informació que un senzill “Picanya ara”. Com una mena d’invitació urgent a eixir de casa i descobrir eixe paisatge, eixe moment que es recollia en la imatge. 
Veïns i veïnes també han fet seua esta proposta i este llibre també recull imatges arribades a través de les mateixes xarxes (per a elles i ells el nostre agraïment). 
Moltes gràcies també, a tots aquells i aquelles que, amb vostres “likes” (un total de 21.853 tenen les 97 imatges ací publicades) i comentaris han espetat este treball.

Exemplars a l'Ajuntament, la Biblioteca i altres dependències municipals 
Si voleu disposar del vostre exemplar podeu passar a recollir-ho, de forma gratuïta, per l'Ajuntament, la Biblioteca o altres dependències municipals com ara les situades a la Pl. del País Valencià o altres.

Llibre complet en format PDF a peu d'esta plana.

109_passeig_lletres

 

111_entrada_vistabella 

 

108_av_sanchis_guarner

 

Arxius
llibre_picanya_ara_web llibre_picanya_ara_web  (25,43 MB)