mobil_appicanya_canvi
25 de octubre de 2016
APPicanya ja compta amb quasi mil persones usuàries
La segona versió de l'APP municipal ofereix més serveis i possibilitats
Des de finals del mes de juny està disponible tant per a android com para IOS, i de forma gratuïta, la nova aplicació municipal per a mòbils. Aquesta nova aplicació, anomenada APPicanya i que substitueix a l'anterior, ofereix un bon nombre de millores tant a nivell tècnic (temes d'adaptabilitat a diferents dispositius i formats) com a nivell de serveis i possibilitats.

Més serveis
Aquesta nova aplicació suma als serveis ja existents en l'anterior (avisos municipals immediats, avisos relacionats amb el teu cotxe en la via pública, comunicació d'incidències en carrers i places, servei diari de notícies, agenda...) nous serveis relacionats amb el fet que la nova aplicació permet la identificació com a persona usuària i amb ella l'accés a temes com a avisos relacionats amb impostos municipals, lloguer de pistes esportives, etc.

Prop de les mil descàrregues
En tan sol una mica més de dos mesos, la nova aplicació per a mòbils de l'Ajuntament de Picanya ha aconseguit, pràcticament, la xifra de mil persones usuàries el que suposa ja està instal·lada en els telèfons del 9% de la població del nostre municipi.

El principal canal de comunicació d'incidències
A dia d'avui aquesta nova aplicació ja s'ha convertit en el primer canal a l'hora que veïnes i veïns puguen comunicar a l'Ajuntament incidències en la via pública (contenidors trencats, vandalismes, branques caigudes, sots, trapes obertes, malament funcionament de determinats serveis...). A més aquesta nova aplicació permet conèixer en el moment l'estat de resolució en el qual es troba qualsevol de les incidències comunicades, des del principi fins a la seua solució final.

Més informació i descàrrega APPicanya:
http://www.picanya.org/informacio/al-teu-mobil


mobil_appicanya_canvi
qr_descarga_APPicanya_logo_descarga
Vídeos relacionats