concert_09_03_2017
06 de de març de 2017
Canvi en el concert d'este dijous de la Societat Filharmònica
Actuarà el prestigiós "Cuarteto Nel Cuore"
De nou per motius aliens a la Societat Filharmònica "Música i Art", ha estat necessari fer una modificació a la programació prevista i així este dijous 9 de març actuarà al Centre Cultural el "Cuarteto Nel Cuore", un dels quartets joves amb més projecció a la Comunitat Valenciana.
El programa presenta un programa amb música de Mozart i Shostakovich.

Cuarteto Nel Cuore
El Cuarteto Nel Cuore es va formar a València l'any 2013. Des dels seus inicis, han sigut aclamats pel públic per la “sensibilitat i l'ànima” de les seues interpretacions. Alumnes del prestigiós Quartetto di Cremona, assisteixen al Curs d'Alt Perfeccionament en Quartet de Corda de l'Accademia W.Stauffer de Cremona des de 2014.
Han actuat en diverses localitats d'Espanya i Itàlia, tot i destacant el Teatre A. Ponchielli di Cremona (Itàlia), l'Associazione Paola Manfredini (Itàlia), el Palazzo Biscari di Catania (Itàlia), el Museu de Belles arts de València, i un llarg etc. En 2015 van ser seleccionats per a participar en el VI Festival Internacional de Música de cambra de Monteleón, en León.
Com a docents, han participat en les masterclass de música de cambra oferides en el Curs de Perfeccionament de Cordes FORUMT Ciutat de Torrent 2016, a la Comunitat Valenciana.
Han rebut el Primer Premi en l'IX Concurs de Música de cambra de Mislata i en el VI Concurs de Música de cambra “Ciutat de Borriana”; i el Segon Premi en l'I Concurs Internacional de Música de cambra de Cofrents. Han sigut també semifinalistes del Concorso Internazionale Salieri-Zinetti, en l'edició 2016.
El Cuarteto Nel Cuore actuarà pròximament en ciutats com València, Madrid, Linares, Lurano (Itàlia) o Cremona (Itàlia).



concert_09_03_2017



Preus
Entrada: Donatiu de 6 euros
Abonament Anual Individual: Donatiu de 30 euros
Abonament Familiar: Donatiu de 75 euros
- Els abonaments tindran un descompte del 33% per a persones empadronades a Picanya o de l'Escola de Música Josep M. Roig.
- L’abonament familiar serà nominatiu i donarà cabuda a un màxim de 4 persones 
- L’entrada per als menors de 12 anys és gratuïta
Els abonaments podran adquirir-se els dies 20/10, 01/12 i 12/01 a la taquilla de la Societat Filharmònica al Centre Cultural o sol·licitant-se prèviament a través de la adreça electrònica sfmusicaiart@gmail.com. La taquilla romandrà oberta des d’una hora abans de l’inici del concert.

Normes de funcionament
- Entrada limitada a l'aforament de la sala. 
- Una vegada començat el concert no s'autoritzarà l’entrada a la sala i açò no serà motiu per a la devolució de l’import de la entrada. 
- No es permet cap tipus de gravació dels espectacles sense autorització expressa dels artistes. 
- Dins de la sala no es permet la utilització de telèfons mòbils. 
- Aquesta programació està subjecta a possibles variacions, de les quals s’informarà als abonats sempre que siga possible.