Dolce Rima
26 de novembre de 2013
Ja està en marxa la III Temporada Internacional de Concerts
Fins a 10 actuacions completen esta 3a edició
La 3a edició de la Temporada Internacional de Concerts que anualment organitza la Societat Filharmònica "Música i Arts" ja està en marxa.
La presentació tingué lloc el passat dia 3 de novembre amb un concert a càrrec del Director Artístic d'este projecte cultural, el reconegut pianista picanyer Antonio Galera. Des d'eixa data, i fins al mes de juliol, els aficionats a la música clàssica tenen al seu abast tot un ventall d'actuacions que duran fins al Centre Cultural a noms ben destacats del panorama musical actual com ara els pianistes Giulinao Adorno, Carlos Apellániz o Vittorio Forte, el clarinetista Luis Fernández-Castelló, els duets "El sonar Galant" i "Dolce Rima", el trio "Projecte Brunetti" o el reconegut violinista Vicent Balaguer. Una temporada que, a més enguany, es tancarà amb dansa contemporània al mes de juliol amb l'actuació de "Work 3" i les coreografies de Clara Barbera.

També classes magistrals
Com en edicions anteriors, la Societat Filharmònica Música i Art aprofita la presència de noms tan destacats del panorama musical internacional per a organitzar diferents classes magistrals. En esta tercera edició ofereriran cursos 
Nelson Delle-Vigne Fabbri (Itàlia-Bèlgica), Antonio Galera López (Espanya), Giuliano Adorno (Itàlia), Vittorio Forte (França-Itàlia) i Carlos Apellániz (Espanya).

Disposeu de tota la informació en esta plana:
http://www.picanya.org/persones/cultura/programacio/musica

  
Antonio Galera
Dolce Rima
Luis Fernández-Castelló
Projecte Brunetti
Giuliano Adorno
El Sonar Galant
Vittorio Forte
Carlos Apellániz
Vicent Balaguer
Work 3