anunci_piscina_estiu_2017
29 de de maig de 2017
Este dissabte 3 obrin les piscines lúdiques del Poliesportiu Municipal
Durant el mes de julliol hi haurà cursos de natació
Este dissabte 3 de juny de 2017, torna a obrir les seues portes les piscines lúdiques del Poliesportiu com ja és ben conegut, les instal·lacions foren renovades completament l'any passat i ara són un autèntic complexe lúdic on disfrutar de l'aigua envoltats pel paisatge de l'horta tradicional valenciana.

Piscina infantil

El primer que crida l'atenció d'este nou conjunt lúdic és la piscina infantil, una làmina d'aigua de més de 300 m2 en forma de platja (màxima fondària 50 cm) on trobem diferents elements com ara un divertit pirata, una palmera que plou, un arc amb raigs d'aigua, una zona de bambolles, un mini-tobogan i, per damunt de tot, una torre amb un poal que, cada cert temps, deixa caure 200 litres d'aigua de colp cosa que, sens debte, farà les delícies de menudes i menuts (i també majors) este estiu. 

Piscina gran
Piscina de fondària entre 1.30 i 1.50 mts. on trobem a un dels laterals un divertit tobogan amb aigua destinat a xiquets i joves. 

Gran superfície
Tota la instal·lació supera els 5.000 m2 amb una superfície de gespa de més de 2.000 m2 i un àrea formigonada de 1.400 m2. Sobre la zona de gespa s'han instal·lat ombrel·les de bruc que s'integren perfectament al paisatge d'horta. A més trobem una gran pèrgola destinada a servir com a zona de pic-nic i un kiosc que, des del restaurant dóna servei a la piscina.

Reducció de preu dels abonaments
Esta temporada s'ha reduït el preu de l'abonament de 10 banys que passa de 28 a 20 euros i l'abonament familiar passa dels 100 euros de la temporada passada als 75 d'enguany.