bnr_viatge_panazol_2017
25 de de juliol de 2017
Viatge a Panazol per a celebrar el 25é aniversari de l'Agermanament
11 a 15 d'octubre de 2017
Amb motiu del 25é Aniversari de l'Agermanament entre els pobles de Picanya i Panazol està previst realitzar un viatge a la població francesa entre l’11 i el 15 d’octubre de 2017. Este nou viatge servirà per a tornar a fer pública la vigència d'este agermanament amb actes pareguts als que han tingut lloc al nostre poble durant les passades Festes Majors. El viatge està obert a la participació de qualsevol persona interesada en formar part d'este nou encontre entres els dos pobles.

Condicions del viatge:

Preu del viatge en autobús:  155€ per persona.

Inscripció:per rigoròs ordre d’entrada i subjecta a disponibilitat de places. Places limitades.

La inscripció es formalitzarà a l’Ajuntament (Servei DIGA’M, de dilluns a dijous de 9 a 19h i divendres de 9 a 17h).
Caldrà presentar una instància (facilitada al mateix Ajuntament) on, a més de les dades de les persones que viatjaran a França caldrà indicar (si així es vol) la família amb la que, preferentment es vol ser allotjat, o la voluntat d'anar a l'Hotel en cas de així desitjar-ho. 

Termini d’inscripció: 

fins al 30 de setembre (o fins exhaurir les places)

Calendari -previssió-

Dimecres 11 d’octubre: 22:00h. eixida cap a França. Visita turística a la ciutat de Carcassonne. Arribada vesprada del dia 12 a Panazol.
Diumenge, 15 d’octubre: 13:00h. eixida cap a Picanya, arribada: matinada de dilluns.

Allotjament:

L'Allotjament es realitza en famílies d'acollida. A la inscripció hi ha que indicar la referència (mínim cognoms) de la família o famílies de Panazol en les que es desitja l’allotjament si ja sabem amb quina famlilia volem allotjar-nos. Aquelles persones que desitgen allotjament en hotel (pagament pel seu compte), poden sol·licitar la informació en el Servei DIGA’M de l’Ajuntament.
Galeries relacionades