picasso01
14 de de novembre de 2018
Ara la mirada de Picasso
Christian Quesada i Laura Salido treballen en la segona part del quadríptic del mercat municipal

Els joves artistes picanyers Christian Quesada i Laura Salido ja treballen en la segona part del quadríptic del mercat municipal. Ja està prenent forma el panell dedicat a Pablo Picasso. En este segon treball Laura i Christian (Soul Creator) proposen una peça on, acompanyant el retrat de l'artista, trobem la que podria haver estat la seua visió de la Plaça de la Constitucio del nostre poble, amb l'edifici parroquial com a element fonamental, junt a diferents elements propis de l'univers "picassià".

Esta segona part se suma a la dedicada a Salvador Dalí que ja podem disfrutar acabada i forma part del quadríptic que completarà la façana sud del Mercat Municipal.

Més art a l'espai públic
Esta nova peça se suma a altres obres de joves artistes picanyers ja existents com ara el "Templet dels Amants", el mural "Curiositat" de Giacomo Pennicchi, els treballs de Regina Quesada a la Biblioteca i al Poliesportiu o l'anterior treball de Christian Quesada i Laura Salido que ja podem disfrutar als notres carrers i que formen part de la iniciativa posada en marxa des de l'Ajuntament per a aconseguir que les i els artistes locals puguen deixar als nostres carrers intervencios artístiques que milloren l'espai urbà. 


Més informació sobre el duo "Soul Creator":
http://www.soulcreatorcrew.com/ 


FOTOS:

picasso01
picasso02
picasso03
picasso04
Galeries relacionades
Temps confinat
31 de de març de 2021

Temps confinat

Vídeos relacionats
Mural Sorolla
11 de de desembre de 2020

Mural Sorolla

Notícies relacionades