ART AL CARRER 10
24 de de gener de 2022
La mostra Art al Carrer celebra el seu 10é aniversari
El cartell d'esta edició tan especial està dissenyat per l'artista picanyera Clara-Iris Ramos

El certamen artístic "Art al carrer" arriba al seu aniversari. El nostre poble completa 10 anys tot i reivindicant el paper de la dona des dels balcons. 

La ja tradicional mostra "Art al carrer" impulsada per l'associació local Dones de Picanya afronta un desé aniversari amb un intens programa d'activitats pensades amb la màxima il·lusió tot i, com cal, amb l'extricte complimen dels protocols que marca l'actual situació sanitària. 

A partir del 26 de febrer i fins al 21 de març els balcons del centre històric del nostre poble penjaran llenços realitzats per diferents col·lectius educatius, des d'escoletes a universdats, i també obres d'artistes individuals (locals i de fora del nostre municipi) que se sumen a la iniciativa.


Un cartell molt especial

Una de les novetats d'enguany està en el cartell, creat per la il·lustradora picanyera Clara-Iris Ramos. Clara-Iris Ramos, a més de dona picanyera establida ja fa anys a Barcelona, és il·lustradora i grafista. Ha rebut, al desembre de 2021, el premi General APIM (Associació Professional Il·lustradors de Madrid) pel llibre "Gallines" i va formar part del jurat en el premi nacional d'Il·lustració en 2019. Treballa habitualment amb diferents mitjans de comunicació i iniciatives culturals de contingut social (cooperatives, associacionisme…).
En este cartells dels 10 anys de l'Art al Carrer Clara-Iris ha volgut plasmar l'essència de l'Art al Carrer i de Dones de Picanya. En l'obra veiem reflectides a veïnes, veïns, artistes... en un treball col·lectiu que fa possible cada edició d'esta iniciativa on es barreja art i feminisme.

 

ART AL CARRER 10
Galeries relacionades
Art al carrer.
19 de de febrer de 2024

Art al carrer.

Renovació junta directiva Tyrius Picanya
25 de d’octubre de 2022

Renovació junta directiva Tyrius Picanya

Art al carrer 2021
16 de de febrer de 2021

Art al carrer 2021