estrategia_local_de_participacion
28 de de febrer de 2022
Estratègia local de rehabilitació urbana de Picanya
Enquesta de participació

L'agenda urbana espanyola té com un dels seus objectius, en el marc dels criteris establerts en l'Agenda 2030, l'assoliment de la sostenibilitat de les polítiques de desenvolupament urbà. Estableix a més un marc de treball i un procés perquè ciutadans i administracions puguen col·laborar en la definició del diagnòstic i objectius del municipi sota el prisma de la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental.

L'Ajuntament de Picanya, compromés amb els objectius de l'Agenda Urbana espanyola i el desenvolupament dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 ha obert un procés de redacció de la seua estratègia local de rehabilitació de l'entorn construït i per a això obri el corresponent PROCÉS DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA amb la finalitat d'identificar els principals reptes en el camp de la rehabilitació urbana i definir conjuntament les mesures i accions per a aconseguir aportar solucions i aconseguir els objectius previstos.


En este marc, agraïm la teua participació i et sol·licitem que dediques un breu espai de temps per a contestar esta enquesta:

ENQUESTA DE PARTICIPACIÓ PICANYA

::ENQUESTA TANCADA:::

 

 

estrategia_local_de_participacion