IMG_1146
25 de de febrer de 2013
La Biblioteca celebra el 1r aniversari ampliant horari
Avui es compleix un any de la inauguració

Fa exàctament un any, el 25 de febrer de 2012, obria les seues portes la nova Biblioteca i Centre d'Estudis. Un projecte llargament esperat però que sols fou possible quan la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana va deixar lliure l'edifici de propietat municipal i es van aprofitar els fons arribats des del plan E de l'anterior govern central.
Des d'aleshores la nova Biblioteca i Centre d'Estudis ha esdevingut un autèntic element dinamitzador de la vida cultural del nostre municipi i han estat milers els picanyers i picanyeres que han passat per les seues sales per a consultar llibres, estudiar, accedir a internet, llegir la premsa...
Així, en aquests primers 12 mesos de vida s'han tramitat 1.036 carnets de la
Xarxa de lectura pública valenciana, s'han introduït  més d'11.000 llibres i 500 dvd's a la base de dades de la Xarxa, més de 20 persones al dia fan ús dels ordinadors conectats a internet i més de 30 es connecten via wi-fi amb els seus propis dispositius (amb vora 500 usuaris diferents).
També hem vist com han aparegut nous programes com els contacontes en dissabte matí que han tingut una gran acceptació. S'han organtizat presentacions de llibres, tallers de creació literària, xerrades... fins i tot a la terrassa i s'han pogut oferir uns horaris especials destinats als estudiants en època d’exàmens que han tingut una molt bona acollida.

Més horari
Ara, amb el primer any de vida complit, la Biblioteca i Centre d'Estudi de Picanya amplia el seu horari, que, des d'avui passa a ser de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 15.00h a 20.00h. Els dissabtes mantenen l'horari de 10.30h a 13.30h. Aquest nou horari suposa dues hores i mitja més d'obertura al dia.
Una decidida aposta per a que la nostra Biblioteca i Centre d'Estudi continue millorant el seu important servei a la cultura i educació del nostre poble.

Per molts anys Biblio!!



Visita de l'escriptor José Luís Sampedro
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits d'estudi
Taller de creació literària
maig_literari_2012_contacontes_P4239833
Presentació de llibres
Biblioteca i Centre d'Estudis. Nits d'estudi
Presentació de l'exaliptro conrinti a la terrassa
Vídeos relacionats