Reunio de treball projecte Comenius 01
28 de de febrer de 2013
Una delegació de Tarnobrzeg (Polònia) visita Picanya
Intercanviaran experiències amb el professorat de l'Institut
Tal com informàvem fa uns mesos l'Ajuntament de Picanya va obtindre l'aprovació d'un projecte Comenius Regio sobre el tema "Educació per a la salut en el que concerneix a addiccions".
Es tracta d'un projecte bilateral, amb l'Ajuntament de
Tarnobrzeg, a Polònia.  Per part de Picanya, a més de l'Ajuntament, participen l'IES Enric Valor .
Durant el desenvolupament del projecte s'està treballant amb l'alumnat de l'IES Enric Valor per a educar-los sobre les addiccions. Ja són diferents els tallers realitzats i els concursos producte d'aquests tallers que ja s'han dut a terme, de fet, en breu, en aquesta mateixa plana podreu trobar alguns dels treballs que, en format vídeo, han desenvolupat l'alumnat de  3r i 4t d'ESO de l'IES Enric Valor i amb els que tracten de promoure hàbits de vida sana i evitar adiccions com ara el tabac, les drogues, etc...
En aquests dies una representació de l'Institut i el govern local de Tarnobrzeg es troba entre nosaltres per a intercanviar experiències i resultats amb el professorat de l'IES Enric Valor.
El passat dimarts aquesta representació fou rebuda per l'Alcalde de Picanya Josep Almenar al saló de sessions municipal. 
Projecte Comenius. Recepció de la delegació de Tarnobrzeg 01
Projecte Comenius. Recepció de la delegació de Tarnobrzeg 02
Projecte Comenius. Treballs dels estudiants 01
Projecte Comenius. Treballs dels estudiants 02
Projecte Comenius. Reunió de Treball 01
Projecte Comenius. Reunió de Treball 02
Projecte Comenius. Reunió de Treball 03