ebook_papyre_biblioteca
18 de de setembre de 2013
Una biblioteca molt més tecnològica
S'inicia el prèstec mitjançant codi de barres i s'impulsa el prèstec de llibres electrònics
La Biblioteca i Centre d'Estudis obri el nou curs amb un parell de novetats importants. Per una banda, i finalitzat el procés d'introducció i codificació de tots els fons de la Biblioteca, ha començat la gestió d'aquest fons mitjançant codi de barres. D'aquesta manera tots els materials del centre tenen ja una etiqueta amb un codi de barres, un element també present al carnet de la Biblioteca, cosa que permet agilitzar al màxim el prèstec de materials i garantir el màxim control. Aquesta nova forma de funcionament implica que els usuaris i usuàries, com en qualsevol altra biblioteca, han de dur el carnet quan desitgen tramitar el prèstec de qualsevol material.

Lèctors de llibres electrònics
A ningú se'ns escapa l'exponencial creixement que l'ús dels anomenats llibres electrònics està tenint en els darrers temps. Des de la Biblioteca es vol oferir a la nostra població la possibilitat de descobrir aquesta nova forma de gaudir de la literatura i per tant es vol animar a totes aquelles persones interesades en saber com és això de llegir sobre "tinta electrònica" a sol·licitar el prèstec dels lectors electrònics disponibles a la Biblioteca municipal.
D'aquesta manera aquelles persones que hagen pensat en passar-se al format digital poden tindre una primera experiència d'ús i valorar aquest nou suport. 

+info:
http://www.picanya.org/poble/instal-lacions/i/3653/99/biblioteca-i-centre-d-estudi










carnet_biblioteca
ebook_papyre_biblioteca
Vídeos relacionats