bnr_tataramusica
17 de de desembre de 2013
Taller de música antiga per a xiquets i xiquetes
Hi haurà històries, disfresses, balls, instruments antics... i, per suposat, molta música
Com bé sabeu aquests Nadals venen a Picanya plens de cultura. Una activitat novedosa és el taller de música antiga organitzat per la Societat Filharmònica Música i Art amb la col·laboració de l'Associació Menuda Criança i l'Ajuntament de Picanya.
El reconegut duo Dolce Rima ofereix "Tataramúsica" un taller de música antiga adreçat a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 10 anys on es barregen cançons, contes, romanços amb la participació dels menuts que ballen, es disfressen i poden, fins i tot, tocar instruments molt antics com ara la vihuela, la guitarra barroca o la tiorba.

El taller tindrà lloc el dissabte 4 de gener a la Casa de la Cultura i està previst formar dos grups, un a les 11.00h i un altre a les 12.30h.
Cal inscripció prèvia fins al 31 de desembre per mitjà de correu electrònic o telèfon (prodriguez@picanya.org - Tf. 635 688 546). L'activitat té un preu de 3€ per als xiquets i xiquetes i de 5€ per als adults que desitgen accedir a la sala tot i que no és necessari perquè els xiquets i xiquetes poden entrar sense acompanyament d'adults.  







Galeries relacionades
Vídeos relacionats