cartell_becaMOS
13 de de gener de 2014
Els nostres joves poden obtindre el certificat Microsof Office Specialist gratuïtament
L'Ajuntament i Microsoft (per mitjà de la Fundació Esplai) signen un acord de col·laboració
Des del CDL Alqueria de Moret de l'Ajuntament de Picanya s'ha arribat a un acord de col·laboració amb el gegant informàtic Microsoft per a oferir als i les joves d'entre 16 i 30 anys del nostre municipi la posibildad d'obtenir la prestigiosa Certificació M.O.S. (Microsoft Office Specialist en Word 2010, Excel 2010 o Powerpoint 2010) de manera totalment gratuïta. 

El programa Beca.MOS permet l'acreditació de les competències i coneixements digitals, tot i millorant les possibilitats d'ocupació dels/les joves, ja que té validesa internacional i és la certificació oficial en TIC per als estudiants universitaris reconeguda per CERTIUNI (plataforma de certificació universitària). 

Certificar-se en M.O.S. té, fora d'aquest programa, un cost de 60€ per examen i d'entre 150 o 300€ si a més es realitza formació, però Beca.MOS ofereix ambdues possibilitats de forma completament subvencionada. 
L'alumnat de Picanya obtindrà la Certificació oficial de Microsoft Office Specialist en Word 2010, Excel 2010 o Powerpoint 2010 de manera gratuïta. Una magnífica oportunitat d'aconseguir una prestigiosa certificació internacional en algun dels programes informàtics més utilitzats del món.

L'acte de presentació del projecte becaMOS a Picanya tindrà lloc este dijous 16 de gener a les 12.00 al CDL Alqueria de Moret en un acte obert a tot el públic i en el que també es presentarà l'adhesió del nostre poble a la xarxa Conecta.

Més informació:
CDL Alqueria de Moret 





Vídeos relacionats
Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta