red_conecta_cartel
14 de de gener de 2014
Picanya se suma a la "Red Conecta"
Formació, assessorament i ús de les noves teconologies ara a l'abast de totes i tots
Facilitar a tota la població l'accés i la formació en tecnologies de la Informació i la Comunicació, i promoure la inclusió social i la millora de les possibilitats d'ocupació, és l'objectiu que persegueix l'Ajuntament de Picanya, per mitjà de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), en aqueix sentit s'ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Esplai per a l'adhesió del nostre municipi a la "Red Conecta". Esta xarxa ja disposa de 90 centres en tota Espanya. 

Esta adhesió a  "Red Conecta" permet oferir un espai d'ús comú en el qual la ciutadania pot realitzar tràmits amb l'Administració per via electrònica, rebre assessorament per a la recerca d'ocupació a través de les TIC, cursar formació relacionada amb les noves tecnologies i les xarxes socials, realitzar activitats d'autoformació, rebre assessorament en l'ús dels dispositius tecnològics i internet, etc

Estes activitats complementen les que ja es realitzen en este àmbit al CDL Alqueria de Moret a través dels serveis d'Aula Mentor i els altres programes de formació així com l'accés lliure a internet per a la recerca d'ocupació, el servei de mediació laboral, l'assessorament a emprenedors i el viver d'empreses, etc. 

A través de "Red Conecta", Picanya accedeix a una sèrie d'eines tecnològiques que permetran reduir la bretxa digital per a les persones que es troben en recerca d'ocupació, tot i millorant la seua formació i facilitant l'accés a recursos en linea. 

Presentació del "Red Conecta" Picanya
La presentació de "Red Conecta" i el projecte Beca.MOS tindrà lloc dijous que ve, 16 de gener, a les 12h. en la Sala del CEAM en l'Alqueria de Moret . L'entrada és lliure. 




Vídeos relacionats
Presentació Beca.MOS i Red Conecta
16 de de gener de 2014

Presentació Beca.MOS i Red Conecta