bnr_picanyam_03_2014
25 de de febrer de 2014
3a PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya
Tota la informació ja disponible al web
Fins a 17 establiments participen en la 3a edició de la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya, una participació rècord que suposa la possibilitat de gaudir de fins a 34 tapes diferents en una espectacular mostra de la gastronomia picanyer en format tapa.
Tenim de tot, propostes novedoses, clàssiques, peix, carn, verdures, plats lleugers, plats potents... que, de ben segur resultaran autèntiques delícies.

Pots guanyar un sopar
Com en l'edició anterior els establiments participants han volgut premiar als participants i sortejaran un dinar o sopar per a dues persones entre aquelles persones que lliiuren el fullet de la 3a PicaNYAM! amb els segells de 6 establiments.

Sorteig de 10 tapes
També com en edicions anteriors compartir per mitjà de les xarxes Facebook o Twitter la informació d'esta 3a PicaNYAM! suposarà la possiblitat de guanyar 10 tapes.

La millor tapa
En esta nova edició, la novetat, a més de la major participació, és la possibilitat de triar la millor tapa en una votació per mitjà del mateix fullet amb el que es participa en el sorteig del sopar.

Ací teniu tota la informació: llistat d'establiments partiicpants, tapes oferides, horaris, plànol, etc...
http://www.picanya.org/poble/alqueria-de-moret/esdeveniments/i/5175/134/picanyam-ruta-de-la-tapa

Galeries relacionades