Lliurament premi millor tapa
24 de de març de 2014
El Bar Canari guanya el premi a la millor tapa
La tapa "Terra i mar" obtingué 126 vots dels 472 vots emesos
Després d'un cap de setmana en el que milers de persones han gaudit de la 3a PicaNYAM! Ruta de la tapa per Picanya! este matí, al saló de sessions de l'Ajuntament, s'ha procedit a l'escrutini dels vots emesos pels participants en la ruta i que van ser recollits als diferents establiments particpants que foren els que van proposar la idea d'organitzar un concurs com a element motivador a l'hora de millorar, en cada edició, la qualitat dels plats oferits.

"Terra i Mar" primer premi
 El recompte final ha determinat que dels 472 vots emesos, 126 han anat a la tapa anomenada "Terra i Mar", una recepta del Bar Canari que, per tant, queda proclamada com la "Millor Tapa de la 3a Edició de la PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya" i que presentava una tosta de pla de poble amb allioli, cruixent de pernil i calamar a la planxa amb salsa Mery. Bar Canari ha rebut, de mans de Josep Almenar, Alcalde de Picanya i Xelo Sanchis responsable de l'Agència de Desenvolupament Local una placa distintiva que podrà lluir al seu establiment en reconeixement d'este èxit.
La segona posició ha estat per a la tapa "Cordon bleu" proposada pel bar Pensat i fet i en tercer lloc s'ha situat la proposta "Les Roques" del bar-bocateria Estem Ací.

L'èxit d'esta nova edició ha animat als establiments participants a organtizar una quarta edició que tindrà lloc al mes de setembre.










Lliurament premi millor tapa
Tapa Terra i Mar. Millor tapa per votació popular
Tapa Cordon Bleu del bar Pensat i Fet
Tapa Les Roques de bar-bocateria Estem Ací
Galeries relacionades