Super-Mario-Galaxy-2_WII
09 de de setembre de 2014
La Biblioteca amplia la seua col·lecció de vídeo-jocs per al préstec
Des de que es posà en marxa esta nova secció s'han tramitat més de 1.000 prèstecs
La Biblioteca Municipal de Picanya amplia el seu fons de vídeo-jocs per al préstec. En este inici de curs més de 30 títols se sumen als quasi 50 ja existents.

Nous títols
Títols com ara "Kill-Zone 3", "Star Wars, el poder de la Fuerza", "Metal Gear Solid 4", "Dead Space 2"... per a PS3, "Resident Evil 6", "Tomb Raider", "Final Fantasy 13" per a XBOX 360 o "Just Dance", "Fifa 14", "Super Mario Galaxy 2" per a Wii formen ja part d'esta secció de la Biblioteca destinada a facilitar que els aficionats i aficionades al món dels vídeo jocs puguen fruir d'este art que, hores d'ara, ja supera l'impacte del cine i la música junts. De fet, hui ix a la venda a tot el món el producte narratiu més car de la història, el vídeo joc "Destiny" que, amb una inversió de 380 milions d'euros supera clarament el pressupost de les majors produccions cinematogràfiques i que entre altres, compta amb la col·laboració d'artistes a l'alçada del músic Paul McCartney. 

Èxit del servei de préstec de vídeo-jocs
Al novembre de 2013 la Biblioteca de Picanya encetava un servei novedós i pioner a les nostres terres: el préstec de vídeo jocs. D'esta manera l'Ajuntament de Picanya apostava pels vídeo-jocs com a part de la cultura del segle XXI. La resposta dels usuaris ha estat molt possitiva en estos primers mesos d'ús i ja s'han tramitat més de 1.000 préstecs. 

Continuem amb títols importants, però no, novetats
Per raons evidents (economia i respecte a la indústria) la nostra biblioteca no oferirà, tampoc en esta segona ampliació de títols, les darreres versions dels vídeo jocs més populars però, des de ja, si ofereix "penúltimes" versions de títols ben coneguts.



canvista

Pàdel gratis a canvi dels vídeojocs que ja no fas servir 
A més, vos recordem que continua l'opció de canviar els jocs que ja no es fan servir per hores de pista de pàdel. Totes i tots els aficionats als vídeojocs tenim per casa jocs als que ja no juguem (tenim versions noves, canviem de consola...), és hora de donar-los una segona vida, és hora de que altres xics i xiques puguen disfrutar-los i és hora de fer un poquet d'esport a l'aire lliure (que també és important), per això si dones els vídeojocs que ja no fas servir a la Biblioteca, l'Ajuntament et regala una hora de pista de pàdel al Poliesportiu Municipal per a que jugues amb els teus amics i amigues i pugues descobrir (o gaudir) d'aquest divertit i novedós esport.


covers_composition






Vídeos relacionats