fons local 2
16 de d’octubre de 2015
El Centre d'Estudis Locals obri un arxiu d'autors picanyers
També crea un fons amb publicacions amb referències al nostre poble
El Centre d'Estudis Locals (amb seu a la Biblioteca i Centre d'Estudis) és una iniciativa destinada a conservar, estudiar i posar en valor la memòria del nostre poble.
Ja fa temps vam informar de l'arxiu de fotografies antigues i altres documents posat en marca per este Centre d'Estudis. Podeu llegir tota la informació relacionada a este enllaç.

Autors i autores locals
Ara, els voluntaris que porten endavant este projecte han decidit fer un pas més i obrir un arxiu destinat a recopil·lar tota l'obra d'autors del nostre poble. Esta nova col·lecció acull publicacions (llibres -tant d'escriptors com d'il·lustradors-, articles, documents...) resultat del fruit d'autors i autores amb relació amb el nostre poble. Així junt a noms ben reconeguts com ara Carmen Amoraga o Lluís Roda, podem trobar obra d'altres picanyers i picanyeres, uns treballs que, sens dubte, també paga la pena conèixer, conservar i documentar. 

Publicacions relacionades amb el nostre poble
De forma complementària al projecte anterior, el Centre d'Estudis Locals també ha obert un arxiu on documenten i conserven totes aquelles publicacions que arriben a les seues mans amb referències al nostre poble. Allà podem trobar publicacions relacionades amb la història, la geografia, els esports... que, sens dubte, també tenen un gran interés.

Com sempre, estos nous arxius estan oberts a l'aportació de qualsevol persona que dispose de materials relacionats i que desitge incorporar-los a estos fons. Al Centre d'Estudis Locals els esperen.






fons local 2
fons local
Vídeos relacionats