El dia del Corpus, quan al nostre poble es confecciona una catifa de pètals de flors per al pas de la processó, també és el dia de celebració de les tradicionals "dansetes". Per unes hores Picanya viatja en el temps i "la Moma", "els Nanos", "la Magrana"... prenen el carrer de la mà dels grups de danses Realenc i Carrasca, l'Agrupació de tabal i dolçaina i l'Escola Municipal de Danses Tradicionals. 

Poc a poc, i sempre des de la precaució i la prudència, la "normalitat" va tornant al món cultural del nostre poble. Este proper dissabte 5 de Juny 2021 - 19.00h al Passeig de les Lletres (darrere Ajuntament) tindrà lloc la tradicional representació de les Dansetes del Corpus.
Els grups de danses Carrasca, Realenc i els Dolçainers i Tabaleters de Picanya han volgut que enguany sí, la Moma, els Nanos, la Magrana... tornaren als nostres carrers encara que fóra d'una forma diferent a l'habitual recorregut interant.

Restriccions COVID
Com marca l'actual situació de la pandèmia l'entrada a l'acte és grautïta però l'aforament és limitat. Cal tramitar inscripció prèvia per mitjà d'ESTE FORMULARI.

ELS SEIENTS SERAN ASSIGNATS PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ.
Es garantiran les distàncies de seguretat dins del recinte.
Abans d’accedir al recinte demanem col·laboració en guardar les distàncies de seguretat interpersonal.
En el cas de grup de convivents que vulguen seure junts, es permet un màxim de 4 persones.
Menors de 12 anys han d’anar necessàriament acompanyats per persona adulta.
L’ús de mascareta és obligatori.

 

dansetes2021