Obtenció on-line del carnet de manipulador d'aliments
Obtenció on-line del carnet de manipulador d'aliments

- Matrícula

Període de matrícula: del 7 de gener al 15 de juliol i del 15 de setembre al 30 de desembre.

- Preu del curs

24€

- Organitza

L'
Agència de Desenvolupament Local en col·laboració amb l'empresa RISK ZERO, S.L., qualificada per l'autoritat sanitària d’acord amb el Reial Decret 109/2010 de 5 de febrer.

Sistema de formació

La formació es realitza a través de la plataforma de formació en internet.

Si disposes de connexió a internet, pots seguir el curs, fer les proves i obtindre el certificat sense eixir de casa, còmodament i en l’horari que desitges.

L'alumnat pot seguir el curs al llarg de més d'una sessió, fins acomplir l'itinerari de formació i aprovar els exàmens on-line. Si una persona no supera la primera convocatòria, gaudirà d'una segona oportunitat.

Per a finalitzar l'itinerari complet, disposes d’una setmana des de la data de recepció de les claus personals (per a altres terminis cal consultar).

Si passes satisfactòriament el qüestionari obtens la Certificació immediatament.

- Inscripció

Si estàs interessat o interessada en inscriure't has de seguir les següents instruccions:

OPCIÓ 1 – TELEMÀTICAMENT

 1.-  Genera ací la carta de pagament de la inscripció.

 2.- Realitza el pagament per passarel·la de pagaments o imprimeix el document en pdf per fer el pagament en qualsevol de les entitats bancaries col·laboradores (El pagament de la taxa és imprescindible per a matricular-se).

 3.- Emplena el formulari de sol·licitud en línia

 4.- Envia el justificant de pagament de la matrícula per correu electrònic a adl@picanya.org o vine personalment al servei DIGA'M de l'Ajuntament de Picanya.

 

OPCIÓ 2 – PRESENCIALMENT

Sol·licita cita prèvia al Servei d’Atenció ciutadana DIGA’M i realitza la gestió i el pagament a les dependències municipals. Pots sol·licitar cita prèvia al telèfon 961594460 o emplenant el següent formulari web  

*La inscripció serà efectiva en el moment t’arribe un SMS al telèfon mòbil amb les claus d’accés al curs.L’adreça a la plataforma de formació ara és:

http://picanya.curso-online.net/